PORTFOLIO

Projecten waar we trots op zijn

Bouwbedrijf KeulenH

Cases

Thuis in de professionele bouwwereld

Bouwbedrijf Keulen H. werd in 1943 opgericht en is gevestigd in Lanaken. Als gerenommeerd familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in algemene bouwwerken en betonconstructies. Met drie generaties expertise bedienen we overheidsinstanties, residentiële opdrachtgevers en de industrie.

In juli 2022 nam Paul Ivens het bedrijf over, met bijna 30 jaar ervaring als voormalig bestuurder in een grote bouwgroep. Zijn realisaties kenmerken zich door nauwkeurigheid en transparantie, wat resulteerde in een sterk netwerk van betrouwbare partners. De volgende generatie staat klaar om het familiale karakter van het bedrijf voort te zetten.

Trots op je job.

Cases

Vandersanden is één van de grootste baksteen-producenten in Europa. In dit innovatief familiebedrijf werken meer dan 700 medewerkers en ze blijven volop groeien. Voor de opening van hun Pirrouet®-fabriek zochten ze nieuwe werknemers voor diverse functies. Om potentiële sollicitanten naar de vacaturepagina ‘ Trots op je job’ te leiden, hebben we in samenwerking met de HR-afdeling een recruitmentcampagne opgezet. We ondersteunden zowel de online als offline campagne en creëerden een bijlage in De Zondag, een offline video en een animatievideo voor op sociale media.

Ook wij zijn trots op onze job. Ontdek het resultaat hieronder!