Pharma

Diensten voor apothekers

Wil je als apotheker mee op de digitale kar springen, maar heb je hier geen tijd voor?
“Ik heb geen tijd voor marketing, Facebook of het updaten van mijn website”, zo luidt het bij de meeste apothekers. Wij bieden daarom online en offline marketingdiensten aan die jou als apotheker verder helpen.
Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen. Een vraagje over onze diensten?

DIT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN

ONTWERP LOGO

Wil je een nieuw logo? Dan zijn wij jouw ervaren partner voor logo-ontwerp. Een goed logo straalt jouw professionaliteit als apotheker uit en roept herkenbaarheid op. Het is de kern van je huisstijl en daarom is het belangrijk om een uniek logo te hebben. Laat ons weten wat welk idee je hierbij hebt en wij vertalen dit in een stijlvol, tijdloos en degelijk logo dat perfect bij jouw apotheek past.
Apotheekwebsite

APOTHEEKWEBSITE

Het digitale verlengstuk van jouw fysieke apotheek, dat is Digital Pharma. Een onderhoudsvriendelijke apotheekwebsite met online reservatiemogelijkheid. Patiënten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten met professionele productfoto’s en online betaalmogelijkheid. Ook hun voorschriften kunnen ze meesturen. Digital Pharma is een betaalbare oplossing waarmee we jou vooruit helpen en jouw job een stuk gemakkelijker maken.

BEHEER VAN SOCIAL MEDIA

Een professionele Facebook of Instagrampagina voor jouw apotheek? Dat is ideaal om je patiënten ook online te bereiken. Heb je nieuws? Wil je een bepaald advies geven of producten in de kijker zetten? Sluitingsdagen communiceren? Dat kan gemakkelijk via je Facebookpagina. Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen of waaraan jouw professionele pagina (wettelijk) moet voldoen? Laat ons dan helpen. Wij zetten je professionele pagina op of verbeteren je huidige pagina. Daarnaast kunnen we een mediaplan opmaken waarin we een aantal onderwerpen van posts op voorhand bepalen. Met jouw input en goedkeuring posten we ze tot slot online. 

BEHEER OF INVULLING VAN UW WEBSITE

Heb je geen tijd om jouw website in te vullen en te onderhouden? Dan doen wij dat! Onze copywriter zorgt ervoor dat jouw verhaal online komt. In vindbare SEO-teksten. Naast goede content en beeldmateriaal is het belangrijk dat jouw website up-to-date blijft. Ook hierin kunnen we jou optimaal ondersteunen.

FOTOGRAFIE

Professionele foto’s van jouw apotheek, je team of huisproducten? Het kan allemaal. Wij komen ter plaatse of de foto’s worden gemaakt in onze fotostudio. Productfotografie en ook andere vormen van fotografie vragen om de nodige kennis en inzichten. Onze huisfotograaf weet precies welke technieken, belichting en posities van belang zijn voor beeldmateriaal dat bij jouw apotheek past. Heb je interesse in fotografie? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

GRAFISCHE DIENSTEN

Naast het ontwerpen van een nieuw logo voor jouw apotheek helpen we je ook graag met bijhorend print- en drukwerk. Naamkaartjes, flyers, folders, promotionele artikelen, nieuwsbrieven en signalisatie komen jouw apotheek ten goede. Want soms wil je informeren, producten in de kijker zetten of een seizoenspromotie doen. Onze grafische dienst is er dan om je te begeleiden. Met een creatieve en pharma gerichte blik brengen we de gewenste boodschap. Kortom, marketing drukwerk voor apothekers is bij ons in discrete en creatieve handen. Vraag ons advies.