WAT WE DOEN

Als een kampioen

Wij geloven in bedrijven met een sterk verhaal. Met onze persoonlijke aanpak helpen we jou je boodschap duidelijk en effectief overbrengen. 
Als communicatiebureau staan we graag dicht bij onze klanten. We leren jou kennen, luisteren naar jouw vraag en gaan op zoek naar de juiste formule om jouw doelen te realiseren. 
Met onze creatieve skills tillen we jouw communicatie naar een hoger niveau.

DIT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN

LOGO EN HUISSTIJL

Een goede huisstijl begint met een knap logo, eentje dat opvallend en herkenbaar is. Een logo is echter maar één onderdeel van je huisstijl, de volledige identiteit van jouw bedrijf.
Met een sterk imago trek je toekomstige klanten en medewerkers aan. Je hebt een duidelijk verhaal dat je onderscheidt van de rest. Zet jij hier al genoeg op in?

PRINT

Grafisch ontwerp, dat zit echt in de ziel van XDesign PRO. Wij designen zowat alles: van flyer of brochure tot personeelskranten, verpakkingen, presentatie- en beursmateriaal en (auto)beletteringen. You name it, we design it.

ONLINE

Een #kickass website ontwerpen, invullen en onderhouden. Dat willen we gerust voor je doen. Hierbij rekening houden met call to actions en responsive design? Uiteraard!

Nieuwsbrieven verzenden met een promotie of campagne? Je klanten informeren over speciale openingsuren of nieuwe diensten? Dat kan via een e-mailcampagne. Reken op onze expertise om jouw e-mailmarketing op punt te zetten.

FOTOGRAFIE

Elk beeld vertelt een stukje van jouw verhaal. Professionele foto’s van je bedrijf, realisaties, team of je producten? Het kan allemaal. Wij komen ter plaatse of we maken de foto’s in onze fotostudio.

  • Productfotografie 
  • 360°-fotografie 
  • Bedrijfsfotografie 
  • Beeldbewerking

 

ADVERTISING / SOCIAL MEDIA

Krijg jij al wat angstzweet op je voorhoofd als je denkt aan een professionele bedrijfspagina op Facebook, Instagram of LinkedIn? Redding is nabij! Geef ons de sleutels tot jouw sociale media en aanschouw die toffe posts, stories en campagnes die we de online wereld in sturen.

Adverteren, dat hoef jij niet te leren. Vertrouw op ons om je boodschap via het gepaste medium te verspreiden naar je doelgroep. Zo zullen we vacatures op een andere manier aanpakken dan een campagne voor naambekendheid.

DIENSTEN VOOR APOTHEKERS

1. Apotheekwebsite met Digital Pharma

Het digitale verlengstuk van jouw fysieke apotheek, dat is Digital Pharma. Een onderhoudsvriendelijke apotheekwebsite met online reservatiemogelijkheid. Patiënten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten met professionele productfoto’s en online betaalmogelijkheid. Ook hun voorschriften kunnen ze meesturen. Digital Pharma biedt verschillende weboplossingen waarmee we jou vooruit helpen en jouw job een stuk gemakkelijker maken.


2. Digitale ondersteuning

Heb je geen tijd om jouw website in te vullen en te onderhouden? Dan doen wij dat! Onze copywriter zorgt ervoor dat jouw verhaal online komt. In vindbare SEO-teksten. Naast goede content en beeldmateriaal is het belangrijk dat jouw website up-to-date blijft. Ook hierin kunnen we jou optimaal ondersteunen.