Loading...

Mee op de digitale kar springen, maar geen tijd voor? 

“Geen tijd voor marketing, Facebook of het updaten van een website”, zo luidt het bij de meeste apothekers. XDesign Pro biedt daarom online en offline marketing diensten aan die u als apotheker helpen mee op de digitale kar te springen. Bekijk gerust wat we voor u kunnen betekenen. Een vraagje over onze diensten? Contacteer ons. 

Maak uw keuze uit

Alt

BEHEER VAN SOCIALE MEDIA

Een Facebook-pagina voor uw apotheek? Dat is goed voor uw zaak. Patiënten zoeken naar uw apotheek online, naast een website. Ze zijn nieuwsgierig naar nieuws en openingsuren van de apotheek. En misschien wil u af en toe een informatief of innovatief bericht delen. Weet u niet waaraan of hoe te beginnen met zo een Facebook-pagina voor uw apotheek? Laat ons helpen en/of adviseren. Wij kunnen voor u een mediaplan opstellen (en zelf berichten posten). Zo haalt u het beste uit sociale media.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

BEHEER OF INVULLING VAN UW WEBSITE

Het invullen of onderhouden van een website vraagt tijd en een goede inhoud. Zelf teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. U hebt wel een idee over wat u online wil vertellen, maar hoe daar aan te beginnen, is een andere zaak. Laat ons daarbij helpen. Wij werken met gespecialiseerde webcopywriters die uw idee naar een online verhaal omzetten en dankzij hun kennis van SEO uw vindbaarheid verhogen. Naast goede content is het belangrijk dat uw website up-to-date blijft. Ook hierin kunnen wij als partner optimaal ondersteunen en de updates voor u doen.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

ONTWERP LOGO

Nood aan een (ver)nieuw(d) logo of uw logo omgezet naar een makkelijk bruikbaar bestand? XDesign Pro is uw ervaren partner voor logo-ontwerp. Een goed logo straalt uw professionaliteit als apotheker uit en roept herkenbaarheid op. Het is de kern van uw huisstijl en daarom is het belangrijk om een uniek logo te hebben. Patiënten en klanten zullen dit appreciëren. Laat ons weten wat uw gevoel hierbij is en wij vertalen uw ideeën in een stijlvol, tijdloos en degelijk logo dat perfect bij uw apotheek past.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

GRAFISCHE DIENSTEN

Naast het ontwerpen van een nieuw logo voor uw apotheek helpen we u ook graag met bijhorend print- en drukwerk. Naamkaartjes, flyers, folders, promotionele artikelen, nieuwsbrieven en signalisatie komen uw apotheek ten goede. Want soms wil u informeren, producten in de kijker zetten of een seizoenspromotie doen. Onze grafische dienst is er dan om u te begeleiden. Met een creatieve en pharma gerichte blik brengen we de gewenste boodschap. Kortom, marketing drukwerk voor apothekers is bij ons in discrete en creatieve handen. Vraag ons advies.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

FOTOGRAFIE

Professionele foto’s van uw apotheek, het team of huisproducten? Het kan allemaal. Wij komen ter plaatse of de foto’s worden gemaakt in onze fotostudio. Productfotografie en ook andere vormen van fotografie vragen om de nodige kennis en inzichten. Onze huisfotograaf weet precies welke technieken, belichting en posities van belang zijn voor beeldmateriaal dat bij uw apotheek past. Mocht u interesse hebben in pharma fotografie, dan komen we graag een keer langs om de mogelijkheden voor uw apotheek te bespreken. 

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

APOTHEEKWEBSITE MET PHARMAWEBS

Het digitale verlengstuk van uw fysieke apotheek, dat is PharmaWebs. Een onderhoudsvriendelijke apotheekwebsite met online reservatiemogelijkheid, snel in opzet. Patiënten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten met professionele productfoto’s en online betaalmogelijkheid. Geen dubbel bezoek nodig bij bereidingen of niet-beschikbare producten. Patiënten kunnen op een eenvoudige manier producten reserveren, voorschriften doorsturen en achteraf afhalen. PharmaWebs is een betaalbare oplossing voor u als apotheker en helpt u vooruit. Ervaar het zelf.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO