• door: Anke Geelen
  • 1 maart, 2021
  • Categorie: Pharma

Apothekers en XDesign PRO: 4 cases waar we trots op zijn


We have a thing with pharmacists. We zijn de apothekerswereld binnen gerold na een vraag van apotheker Els Bollen. Je leest die achternaam goed, zus van onze zaakvoerder Geert Bollen. Apothekers horen ondertussen bij onze vaste klanten.

We hebben zelfs een heus pharma-project op poten gezet met ons platform voor apotheekwebsites. Als communicatiebureau zijn we hier nauw bij betrokken waardoor we de specifieke noden van apothekers goed kennen. We geven je 4 cases die we met trots de wereld in stuurden.

Een speels logo voor Zoniapharma

Logo Zoniapharma

Zoniapharma is geen alledaagse naam voor een apotheek en dat vroeg om een niet-alledaags logo. Dit soort creatieve opdrachten doet ons hart een beetje sneller slaan. De naam Zoniapharma verwijst naar het Zoniënwoud, een bos dat welgekend is in de regio waar de apotheek gelegen is. Het logo heeft als beeldmerk het gekende apothekerskruis, maar het is opgebouwd uit eiken- en beukenblaadjes. Deze bomen komen veel voor in het Zoniënwoud. We do our research!

476 volgers voor Apotheek Vanswijgenhoven

Social media berichten Apotheek Vanswijgenhoven


Leuke, aantrekkelijke social media posts maken? Kunnen we! De Facebookpagina van Apotheek Vanswijgenhoven in Sint-Truiden beheren we sinds februari 2020. We zetten er hun actie van de maand in de kijker en informeren hun klanten over nieuwe producten en demodagen. Op een jaar tijd hebben we zo 476 volgers weten te overtuigen. Op naar de 500!

Website Apotheek Humblet in een nieuw jasje

Website Apotheek Humblet


We mochten de website van Apotheek Humblet in een nieuw jasje steken. Een fris en duidelijk ontwerp, daar zijn wij altijd voor te vinden. Het webdesign stemmen wij altijd af op jouw huisstijl. En met ons websiteplatform specifiek voor apotheken bouwen we steeds een website op maat.

Kortingskaart voor Apotheek Bollen

Kortingskaart Apotheek Bollen


Met een baby in huis heb je ook een vrachtwagen aan verzorgingsproducten in huis. Of zo lijkt het toch! Mooi meegenomen als je bij je apotheker dan wat korting krijgt. We ontwierpen voor Apotheek Bollen deze kortingskaart voor baby verzorgingsproducten. Het kortingskaartje is helemaal in lijn met hun huisstijl en we zorgden ook voor het drukwerk via onze partner. Van A tot Z dus!

 
Heb je interesse in een van onze diensten voor apothekers?